JAK SPRÁVNĚ VAŘIT ZELENINU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Zeleninu uvařím hned, jakmile jí sklidíme nebo koupíme – i když jí budeme jíst až další dny. Zeleninu nakrájíme na kousky, čím je zelenina tužší, tím ji nakrájíme menší. Uvedeme vodu do varu asi 3 l vody s lžičkou soli. Zeleninu dáváme do vody po částech, aby voda stále vřela. Podle tuhosti zeleniny vaříme jen několik sekund nebo několik minut. Zelenina je uvařená je-li sklovitá nebo podle chuti více či méně křupavá. Ihned vmícháme máslo a podáváme. Můžeme též zeleninu hned ochladit studenou vodou, dát okapat, zabalit a uschovat po několik dní v ledničce nebo zamrazit. Kdy je zelenina uvařená: Špenát po několika sekundách, fazolky po 4 minutách, květák po 6 minutách.

JAK SPRÁVNĚ VAŘIT ZELENINU JAK SPRÁVNĚ VAŘIT ZELENINU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,95 | Hodnotilo: 553 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz