HRÁŠEK PO LYONSKU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 300 g zeleného hrášku, l cibule nakrájená na kostičky, 140 ml zeleninového vývaru, sůl, 4 velké listy hlávkového salátu, l lžička cukru, špetka pepře, 20 g másla, l lžíce nasekané petrželky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Hrášek dusíme s cibulí, zeleninovým vývarem a solí j pod pokličkou asi 20 minut na mírném ohni. (Mražený ! hrášek potřebuje jen 5 minut.) Listy salátu pokrájíme na proužky a s cukrem a pepřem přidáme k hrášku. Všechno necháme jednou vzkypět. Máslo položíme na zeleninu, aby se rozpustilo, posypeme petrželkou a ihned podáváme. Místo salátu můžeme použít také karotku nebo celer pokrájený na plátky. Kořenovou zeleninu necháme dusit docela krátce, aby zůstala křupavá.



HRÁŠEK PO LYONSKU HRÁŠEK PO LYONSKU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,97 | Hodnotilo: 633 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz