GRATINOVANÉ PÓRKOVÉ ROLAÁDY SE ŠUNKOU A MOZZARELOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 4 pórky, sůl, 4 velké plátky vařené šunky (cca 240g), 50g bylinkového másla, 200g mozzarely, pepř, bazalka na ozdobu, 200g bagety.

POSTUP PŘÍPRAVY: Pórek nakrájíme na 8 stejně velkých kousků, které potom vložíme do osolení vroucí vody a vaříme asi 8 minut. Pórky necháme okapat. Šunku přepůlíme a každý kousek pórku obalíme v polovině plátku šunky. Pečící formu pečlivě vymažeme 20g bylinkového másla a poskládáme do ní kousky pórku. Mozzarely nakrájíme na plátky, které poklademe na pórkové rolády. Na povrch rozložíme zbývající bylinkové máslo, okořeníme pepřem a pečeme v troubě při 175°C po dobu asi 30 minut. Obložíme bazalkou a ihned servírujeme. Příloha: nejvhodnější je bageta.



GRATINOVANÉ PÓRKOVÉ ROLAÁDY SE ŠUNKOU A MOZZARELOU. GRATINOVANÉ PÓRKOVÉ ROLAÁDY SE ŠUNKOU A MOZZARELOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 388 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz