GRATINOVANÁ RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 700 g růžičkové kapusty, 6 lžic vody, l cibule, 150 g prorostlé slaniny, 250 g rajčat, sůl, pepř, 100 g tvrdého sýra.

POSTUP PŘÍPRAVY: Růžičky očistíme, omyjeme a košťál nakrojíme do kříže. Uvaříme v osolené vodě. Mezitím oloupeme a najemno nakrájíme cibuli. Slaninu rozkrájíme na tenké proužky. Obojí dáme do dostatečně velké nádoby a nezakryté dusíme asi 5 minut. Rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme, nakrájíme na kostičky a odstraníme jadérka. Růžičky kapusty necháme okapat a s rajčaty přidáme k cibuli se slaninou. Dochutíme solí a pepřem a posypeme jemně nastrouhaným sýrem. Pokrm vložíme do vyhřáté trouby a nezakryté gratinujeme, dokud se sýr neroztaví a nezezlátne.



GRATINOVANÁ RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA GRATINOVANÁ RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,96 | Hodnotilo: 1206 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz