FAZOLOVÉ LUSKY PO BULHARSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 800 g fazolových lusků, 150 g cibule, 200 g rajčat, 150 g oleje, špetka mleté papriky, 1 lžíce hladké mouky, podle chuti sůl, zelená petrželová nať, hrst kopru. POSTUP PŘÍPRAVY: Fazole zbavíme vláken, v polovině překrojíme a dáme do přiměřeně velkého kastrolu, přidáme olej, jemně nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájená rajčata, zaprášíme paprikou, přidáme drobně rozsekaný kopr a petrželku a vše pomalu dusíme. Občas trochu podlijeme vodou, až fazole změknou, zahustíme moukou, kterou rozkvedláme v trošce studené vody a povaříme. Před podáváním fazole osolíme.

FAZOLOVÉ LUSKY PO BULHARSKU. FAZOLOVÉ LUSKY PO BULHARSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,06 | Hodnotilo: 533 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz