ČUŠKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 


Bulharská kuchyně.

INGREDIENCE: 12 zelených paprik, 6 stroužků česneku, sůl, olej, ocet.

POSTUP PŘÍPRAVY: Papriky opečeme v troubě nebo na pánvi po všech stranách dohněda. Opečené dáváme do hrnce s pokličkou zapařit. Po chvíli je postupně vybíráme, od stopky oloupeme slupku a celé dáváme na vyhřátou mísu. Utřeme česnek se solí, smícháme s olejem a octem a papriky zalijeme. Podáváme k pečenému masu.



ČUŠKY. ČUŠKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,94 | Hodnotilo: 589 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz