ČÍNSKÉ ZELÍ S MLETÝM MASEM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 2 malé hlávky čínského zelí, sůl, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce oleje, 300g ml. masa, sůl, ml. barevný pepř, 3 lžíce másla, 130g nastrouhaného tvrdého sýra, 250 ml zeleninového vývaru z kostky, 2 lžíce jemně nasekané petrželky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Zelí očistíme, omyjeme, osušíme a podélně rozpůlíme. Vložíme je do vody kterou osolíme a vaříme asi 3 min. Potom hlávky scedíme, necháme okapat a vychladnout. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Olej rozehřejeme v pánvi a orestujeme na něm cibuli i česnekem. Poté na pánev přidáme mleté maso, vše osolíme a opepříme a za stálého míchání restujeme asi 15 min.Masovou směs odstavíme z ohně a necháme částečně vychladnout. Troubu předehřejeme na 220°C. Zapékací formu vymažeme 1 lžící másla. Zelí položíme řeznou plochou vzhůru a naplníme ochucenou masovou směsí. Povrch masa poté poklademe zbylým máslem a zalijeme vývarem. Vložíme do trouby a zapékáme asi 10 min. Pak každý kousek zelí posypeme sýrem a petrželkou a ještě5 min. necháme rozpustit již při 180°C. Hotový pokrm můžeme ozdobit dílky rajčat a listy celeru či naťové petrželky.



ČÍNSKÉ ZELÍ S MLETÝM MASEM. ČÍNSKÉ ZELÍ S MLETÝM MASEM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,04 | Hodnotilo: 611 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz