ČERNÝ KOŘEN SE ŽAMPIÓNOVOU OMÁČKOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 800g černého kořene, ocet, sůl, citrónová šťáva, a žampiónová omáčka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Omytý černý kořen oškrábeme nebo oloupeme a ihned vkládáme do okyselené vody, aby nezhnědl. Pak jej v osolené vodě uvaříme doměkka. (Doba varu potřebná k změknutí černého kořene závisí na jeho tloušťce a trvá 25 až 40 minut.) Uvařený černý kořen nakrájíme na kousky dlouhé asi 2 cm, vložíme je do připravené žampiónové omáčky, zakapeme citrónovou šťávou a krátce povaříme.



ČERNÝ KOŘEN SE ŽAMPIÓNOVOU OMÁČKOU. ČERNÝ KOŘEN SE ŽAMPIÓNOVOU OMÁČKOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,97 | Hodnotilo: 367 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz