BULHARSKÉ PAPRIKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




POSTUP PŘÍPRAVY: I. Paprikové lusky opečeme, oloupeme, zbavíme semen, po délce rozpůlíme, lehce posolíme a plníme jako vaničky směsí strouhaného tvrdého sýra smíchaného s vejci. Půlky paprik srovnáme do vymaštěného pekáčku poklademe na ně kousky másla a rychle zapečeme v troubě. Nesmí se přepálit. II. Syrovým paprikám odkrojíme vršek, zbavíme je semen a naplníme nádivkou ze strouhaného sýra rozmíchaného s vejci a kouskem másla. Naplněné papriky srovnáme do pekáčku, polijeme rozehřátým máslem a dáme péci do trouby. Téměř upečené papriky lze ještě zalit 1 dl mléka, v němž rozšleháme vejce, a osolíme. Potom je dopékáme 5 minut.

BULHARSKÉ PAPRIKY. BULHARSKÉ PAPRIKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,94 | Hodnotilo: 525 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz