STERILOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA SE ZELÍM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / 




INGREDIENCE: Mrkev, petržel, celer, bílé zelí, feferonky nebo čili koření.

Nálev: na 1 litr vody, 0,25 až 0,30 l 8% octa, 20 g soli, 80 g cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěnou kořenovou zeleninu pokrájíme na hranolky, zelí na čtverečky, postupně je povaříme v osolené vodě: nejprve celer a petržel 15 minut, potom mrkev 15 minut, nakonec zelí 10 minut. Odkapanou zeleninu promícháme, nasypeme do sklenic, proložíme pokrájenými feferonkami nebo kořením, zalijeme horkým nálevem a sterilujeme: po dobu 20-30 minut přivádíme teplotu na 90 °C, sklenice o obsahu 0,7-0,9 l sterilujeme 25 minut, menší sklenice 20 minut při uvedené teplotě.



STERILOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA SE ZELÍM. STERILOVANÁ KOŘENOVÁ ZELENINA SE ZELÍM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,01 | Hodnotilo: 763 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz