RAJSKÁ ŠŤÁVÁ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / 




INGREDIENCE: 1,5 kg vyzrálých rajčat, l lžička soli, 2 lžičky cukru, špetka pepře.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vyzrálá rajčata omyjeme, případné vady vykrájíme, rajčata rozpůlíme, vhodíme do kastrole a rozvaříme. Pokud je třeba, podlijeme trochou vody. Rozvařená rajčata propasírujeme přes síto, vrátíme do kastrole, slupky a semínka vyhodíme, šťávu ochutíme solí, cukrem a pepřem, necháme přejít varem, vlijeme do sklenic a 10 minut sterilujeme při 90 °C. Podobně připravíme i rajčatový protlak, a to tak, že propasírovanou šťávu ochutíme a vaříme do zhoustnutí.



RAJSKÁ ŠŤÁVÁ. RAJSKÁ ŠŤÁVÁ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1396 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz