KEČUP MAĎARSKÝ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / 




INGREDIENCE: 2 kg rajčat, 3 kapie, 5 jablk, l velká cibule, 1/2 celeru, 2 dl octa, l lžíce sladké papriky, po půl lžičce mletého zázvoru, kari a muškátového oříšku, hřebíčku a skořice, l lžíce soli, 2 lžíce cukru,
l masox.

POSTUP PŘÍPRAVY: Pokrájená rajčata, papriky, jablka, cibuli a očištěný celer vhodíme do hrnce, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme za občasného promíchání pul hodiny, pak rozmixujeme, propasírujeme a šťávu vrátíme do hrnce. Přidáme všechno koření, ocet, cukr a masox a vaříme, až má kečup tu správnou hustotu. Pak vařící nalijeme do sklenic, uzavřeme víčky a obrátíme dnem vzhůru. Necháme vychladnout.



KEČUP MAĎARSKÝ. KEČUP MAĎARSKÝ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,95 | Hodnotilo: 734 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz