FAZOLOVÉ LUSKY VE SLANÉM NÁLEVU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / 




INGREDIENCE: Nálev: na 1 l vody 20g soli.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na zavařování se hodí mladé, masité a jemné lusky bez vláken, a to jak zelené, tak žluté. Pokud nejsou příliš dlouhé, skládáme je do sklenice celé a jen z nouze je překrájíme na kratší kusy. Lusky předváříme ve vařící vodě 3-4 minuty, pak. rychle zchladíme, srovnáme volně do sklenic, zalijeme horkým solným roztokem, aby byly lusky zatopeny, sterilujeme přerušovaně. Fazolové lusky zavařené jsou velmi chutné používáme jich jako čerstvých. Sterilujeme 40-45 minut při 100 °C, třetí den 20 minut při 100 °C.



FAZOLOVÉ LUSKY VE SLANÉM NÁLEVU. FAZOLOVÉ LUSKY VE SLANÉM NÁLEVU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,80 | Hodnotilo: 621 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz