ČERVENÁ ŘEPA VE SLADKOKYSELÉM NÁLEVU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / 




INGREDIENCE: Sytě zbarvená červená řepa. Nálev: l litr vody, 0,25 až 0,30 litru octa, 30 g soli, 60 g cukru. Přísady: křen. POSTUP PŘÍPRAVY: Červenou řepu namočíme na chvíli do studené vody, pak ji dobře omyjeme, v hrnci zalijeme vařící vodou a uvaříme doměkka. Po scezení ji oloupeme, nakrájíme na hranolky nebo kostičky, vsypeme do nahřátých sklenic, proložíme kolečky křenu a okořeníme, zalijeme horkým nálevem, sklenice uzavřeme a vložíme do sterilizačního hrnce s horkou vodou. Zahříváme na teplotu 90 °C a při této teplotě sterilujeme sklenice obsahu 0,7 až 0,9 l cca 35 minut, menší sklenice o 5 minut méně. Po ukončení sterilace sklenice hned ochladíme.

ČERVENÁ ŘEPA VE SLADKOKYSELÉM NÁLEVU ČERVENÁ ŘEPA VE SLADKOKYSELÉM NÁLEVU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,94 | Hodnotilo: 1258 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz