JAHODY VE VLASTNÍ ŠŤAVĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / 




INGREDIENCE: l kg zralých jahod, 400 g cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Umyté jahody zbavené stopek rozmixujeme s cukrem. Směs nalijeme do menších lahví, zavřeme a sterilujeme 25 minut při teplotě 85 °C. Použít se dají na poháry, do koktejlů nebo do palačinek.



JAHODY VE VLASTNÍ ŠŤAVĚ. JAHODY VE VLASTNÍ ŠŤAVĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,74 | Hodnotilo: 541 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz