VEJCE V RAJSKÉ OMÁČCE

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / VEJCE / 




INGREDEINC: 8 vajec, 1 plechovka (850 ml) loupaných rajčat, sůl, pepř, chilli, špetku cukru, 500g rostlinného tuku, čerstvou petrželku na zdobení.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vejce uvaříme natvrdo, namočíme je na chvíli do studené vody. Oloupeme je a osušíme. Rajčata rozkrájíme na nadrobno, dáme do větší nádoby, podlijeme je trochou vody a pomalu na mírném ohni uvedeme do varu. Vaříme asi 10 minut. Poté je osolíme, opeříme přidáme chilli a cukr. Na pánvi rozehřejeme tuk, ve kterém vejce postupně a velmi opatrně osmažíme do zlatožluta. Pak je vložíme do omáčky. Na míse je ozdobíme zelenou petrželkou. Příloha: rýže.



VEJCE V RAJSKÉ OMÁČCE VEJCE V RAJSKÉ OMÁČCE



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,78 | Hodnotilo: 935 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz