MAKARÓNÝ PO NEAPOLSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / TĚSTOVINY / 




INGREDIENCE: 500 g makarónů, případně jiných těstovin, 50 g slaniny, 1 stroužek česneku, 1 lžíce sekané petrželky, 50 g másla, 2lžíce rajčatového protlaku, sůl, mletý pepř, 100 g strouhaného čedaru, několik lístků bazalky.

POSTUP PŘÍPRAVY: V osolené vodě uvaříme těstoviny, scedíme je a necháme okapat. Mezitím přepravíme omáčku. Slaninu nakrájíme na kousky a vložíme do rendlíku, přidáme drobně nakrájeny stroužek česneku, sekanou petrželku, máslo a chvíli osmahneme. Potom přidáme rajčatový protlak rozředěný vodou, sůl, pepř a dusíme na mírném ohni, až omáčka zahoustne. Na talíř věncovitě upravíme těstoviny, do středu dáme porci omáčky, posypeme strouhaným sýrem a sekanými bazalkovými lístky.



MAKARÓNÝ PO NEAPOLSKU. MAKARÓNÝ PO NEAPOLSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,88 | Hodnotilo: 583 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz