ZELNÉ ZÁVITKY (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Z hlávky zelí se vyberou pěkné listy a spaří se horkou vodou. Čerstvé nebo máčené sušené houby se usekají a odusí na omastku s cibulkou. Přidají se do toho buď dušené kroupy, rýže nebo na malé kousky krájené vařené makarony a okoření se podle chuti. Je-li nějaký zbytek masa nebo salámu, useká se, též kousek slaniny a vše přimíchá k nádivce, která se poklade na zelné listy, stočí se, ováží a opekou na omastku po všech stranách, pak se podlijí vodou z hub nebo polévkou a dusí asi ½ hodiny. Omáčka se zahustí kyselým mlékem, smetanou nebo jogurtem s trochou mouky. Podává se s chlebem nebo brambory.



ZELNÉ ZÁVITKY (Recept z třicátých let minulého století) ZELNÉ ZÁVITKY (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,97 | Hodnotilo: 721 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz