ZELENINOVÉ RYZOTO (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Asi stejné množství kapusty, mrkve, brukve (kedlubnu), květáku a celeru se pokrájí na malé kostky. Přidá zelený hrášek a vše dusí na másle s čerstvými pokrájenými hříbky nebo žampiony do měkka. Smíchá se s přiměřeným množstvím dušené rýže nebo krupek, přidá dle libosti trochu strouhaného parmezánu a dobře promíchá. Čajový šálek se vypláchne studenou vodou, část směsi se do něj vtlačí, vyklopí na mísu tolikrát, kolik je osob. Podává se s chlebem a zvlášť v omáčníku rajská omáčka.


ZELENINOVÉ RYZOTO (Recept z třicátých let minulého století) ZELENINOVÉ RYZOTO (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,89 | Hodnotilo: 871 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz