ZAVAŘENÉ ZELENÉ FAZOLKY (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Mladé fazolky se zbaví vláken a špiček, propláchnou vodou a nakrájejí n šikmé nudličky. Házejí se do vařící vody, nechají jen asi2 minuty přejít varem, ocedí na síto, prolijí studenou vodou a dobře okapané těsně vedle sebe rovnají do sklenic, setřepou, zalijí převařenou vychladlou slanou vodou (na 1 l vrchovatá lžíce soli) a uzavřené sterilují při 95 °C asi ½ hodiny. Asi za týden se steriluje ještě jednou ¼ hodiny. Jsou v zimě jako čerstvé buď sypané osmaženou houskou, nebo zadělávané.



ZAVAŘENÉ ZELENÉ FAZOLKY (Recept z třicátých let minulého století) ZAVAŘENÉ ZELENÉ FAZOLKY (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,92 | Hodnotilo: 1177 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz