ZAPEČENÁ KLOBÁSA (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: 500 g polohrubé mouky, 140 g másla, kvásek z 20 g kvasnic, trochu soli a vlažného mléka se zadělá na tuhé těsto a dá kynout. Mezitím se připraví 140 g másla, a když těsto dobře nakynulo, vypracuje se s máslem jako máslové těsto. Vždy se na prst tence rozválí, přeloží natřikrát, nechá asi 5 minut odpočinout, zase rozválí, přeloží a to se opakuje šestkrát. Poté se rozválí na prst tence, uvařená domácí moravská klobása do něj zavine, dá na pech, pomaže bílkem a rychle upeče.

ZAPEČENÁ KLOBÁSA (Recept z třicátých let minulého století)  ZAPEČENÁ KLOBÁSA (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 537 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz