VEPŘOVÝ GULÁŠ NEBO PAPRIKA (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: ¾ kg předního vepřového masa se rozkrájí na kousky, aby u každého byl dle možností kousek kůžičky. Na sádle se pouze zapění jedna velká nakrájená cibule, přidá se dle chuti sladké papriky a pepře, nakrájené maso se do toho vloží, dobře v rozpáleném omastku promíchá, osolí a nechá pod pokličkou vysmáhnout. Poté se podleje a dusí dále za potřebného podlévání do měkka. Šťáva se zapráší moukou nebo zasmaží světlou jíškou a nechá dobře provařit. Příkrm, brambory, houskové knedlíky nebo chleb. Když se cibulka zapění na rozškvařené slanině pouze s paprikou a hotové maso zaleje kyselou smetanou, je to paprika.

VEPŘOVÝ GULÁŠ NEBO PAPRIKA (Recept z třicátých let minulého století) VEPŘOVÝ GULÁŠ NEBO PAPRIKA (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 452 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz