VAJEČNÁ ŽEMLOVKA (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: SE SMETANOU - Ohnivzdorný porcelánový pekáček se vymaž máslem, poklade řízky žemlí, jež se pokropí kyselou smetanou. Na to se rozbije několik vajec, pokladou se sardelovým máslem, pokapou zase kyselou smetanou, posypou parmazánem a v troubě to zapeče.

S EMENTÁLEM
- Ohnivzdorný pekáček se vymaže máslem, vyloží dvěma na plátky krájenými žemlemi, taktéž máslem potřenými. Na ně se položí asi 100 g na plátky krájeného uzeného masa nebo šunky, stejné množství tence krájeného ementálu, rozbijí se na to 4 vejce, osolí a zapeče se v troubě. Obojí se podává s hlávkovým nebo jiným salátem.



VAJEČNÁ ŽEMLOVKA (Recept z třicátých let minulého století) VAJEČNÁ ŽEMLOVKA (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,04 | Hodnotilo: 400 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz