PLNĚNÝ KAPR V PODMÁSLÍ (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 


Na Štědrovečerní stůl !!

INGREDIENCE: 1 kapr asi 2 kg, připravený k vaření, cibulky ve svitcích, 1 jablko, 1 sklenice křenu, máslo, strouhanka, podmáslí, 1 svazek Petržele, sůl, pepř.
POSTUP PŘÍPRAVY: Vložíme kuchyňsky připraveného kapra asi na 4 hodiny do podmáslí, pak ho opláchneme a osušíme, osolíme a opepříme. Zevnitř i zvenku potřeme křenem. Vyplníme břišní dutinu kapra, nakrájeným jablkem, cibulkami nakrájené na kroužky, vločkami másla a sekanou petrželkou. Pak rybu umístíme na velký kus alobalu, posypeme strouhankou a posypeme několika knoflíky másla. Nyní ohneme okraje fólie tak, aby nám nevytekla šťáva, a vaříme rybu na 220°C v předehřáté troubě asi 45 minut (v závislosti na velikosti o něco více nebo méně.


PLNĚNÝ KAPR V PODMÁSLÍ (Recept z třicátých let minulého století) PLNĚNÝ KAPR V PODMÁSLÍ (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 604 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz