KAPR PEČENÝ NA SARDELI (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 


Na Štědrovečerní stůl !!

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěný kapr se rozdělí na poloviny nebo rozkrájí na porce, méně osolí, každý díl se potře sardelovou pastou, nechá odležet, pak se vloží do pekáče s rozpáleným máslem, posype bílou strouhanou houskou, každý díl po povrchu pokape máslem a peče se asi 20 minut. Při pečení se podleje polévkou. Měkké maso se vyndá na teplou mísu, šťáva se zapráší moukou, povaří a vleje na maso. Zdobí se dílky citronu a zelenou petrželkou. Také se může v másle zapěnit cibulka, nebo při pečení podlévat kyselou smetanou. Podává se s brambory.


KAPR PEČENÝ NA SARDELI (Recept z třicátých let minulého století) KAPR PEČENÝ NA SARDELI (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 695 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz