JEEDNODUCHÁ MAJONÉZA VAŘENÁ (Recepty z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: 2 žloutky se dobře utřou v porcelánové misce a po kapkách se přidává za stálého tření ¼ l stolního oleje, dle chuti citronové šťávy nebo octa. Osolí se a tře nebo šlehá, až to zhoustne
a nabude. Je-li omáčka příliš hustá, může se přidat několik lžiček worcesterské omáčky. Přidá-li se k této majonéze strouhaná cibule, jemně sekané okurčičky a trochu hořčice, je to t. zv. Remuláda. Obojí se hodí ke všem studeným masům.
 



JEEDNODUCHÁ MAJONÉZA VAŘENÁ (Recepty z třicátých let minulého století) JEEDNODUCHÁ MAJONÉZA VAŘENÁ (Recepty z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,89 | Hodnotilo: 983 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz