JATERNICOVÁ SEKANÁ (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PÍPRAVY: Asi 500 g vepřového masa z krku nebo podbřišku, tedy tučného, se uvaří a pak ne příliš jemně useká. Přidá se 150 g syrových umletých vepřových jater, asi 3 máčené, vymačkané žemle, dle chuti pepře, nového koření, majoránky, 3 stroužky utřeného česneku, několik lžic polévky z vepřového masa, osolí se to a může se přidat i lžička sypké pšeničné mouky. V kastrole vymazaném sádlem se sekanina upeče. Má chuť domácích jaternic a podává se s kyselým zelím a brambory.

JATERNICOVÁ SEKANÁ (Recept z třicátých let minulého století)   JATERNICOVÁ SEKANÁ (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 461 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz