HOVĚZÍ PEČENĚ (Recepty z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Podélný špalík dobrého masa se naklepe, trochu opepří a nechá se uležet zatížený v kamenné nebo porcelánové nádobě 3 dny. Poté se na másle osmaží hodně krájené cibule, celer, mrkev, petržel, všechno koření, maso v tom obalí, osolí a peče do měkka. Pak se šťáva procedí, sebere se zbytečný tuk, zelenina dobře promačká a pečeně nakrájená na míse se šťávou poleje. Může se obložit brambůrky nebo rýží a podávat s kyselou okurkou. Nebo se šťáva zaleje kyselou smetanou, v níž se rozmíchá lžička mouky, nechá povařit. K tomu knedlík nebo nudle.



HOVĚZÍ PEČENĚ (Recepty z třicátých let minulého století) HOVĚZÍ PEČENĚ (Recepty z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,80 | Hodnotilo: 629 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz