LÁZEŇSKÉ KARBANÁTKY

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SEKANÁ / 




INGREDIENCE: 500 g hovězího masa z kýty , sůl, pepř, 1 citrón, 2 vejce, šálek bílého vína, 2 lžíce hladké mouky, strouhanka, tuk.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso velmi jemně umeleme, osolíme a opepříme a zakapeme citrónovou šťávou. Přidáme  1/2 lžičky strouhané kůry z citrónu. Vyklepneme vejce, vmícháme víno a hladkou mouku. Směs podle potřeby zahustíme strouhankou. Lžící vykrajujeme kousky, na pomoučeném prkénku je vytvarujeme do placiček a na másle nebo na oleji smažíme po obou stranách do světlehněda. Pak slijeme část tuku, placičky podlijeme vínem a přikryté pokličkou dusíme. Měkké karbanátky vyjmeme, výpek zahustíme trochou mouky rozmíchané v troše mléka, povaříme, zředíme vodou nebo vývarem z masoxu. Hotovou omáčku zjemníme lžičkou másla. Karbanátky na talíři přeléváme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.



LÁZEŇSKÉ KARBANÁTKY LÁZEŇSKÉ KARBANÁTKY



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 599 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz