HOLANDSKÉ ŘÍZKY II

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SEKANÁ / 




INGREDIENCE: 500 g mletého libovějšího bůčku, 100 g ementálu, eidamu apod., sůl, pepř, lžíce jemně nasekané petrželky, 2 vejce, 1 dl mléka, hladká mouka, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Mleté maso osolíme, opepříme, vmícháme nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku, vejce a mléko. Dobře promícháme, nejlépe rukou a vložíme vychladit do chladničky Druhý den, pokud je to nutné, zahustíme trochou strouhanky, na pomoučeném prkénku vytvarujeme placičky, které hned smažíme v horkém oleji, nejlépe ve fritéze. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem. Holandské řízky jsou dobré studené i horké, ale vždy se zeleninovou přílohou.



HOLANDSKÉ ŘÍZKY II HOLANDSKÉ ŘÍZKY II



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,90 | Hodnotilo: 655 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz