FRANTOVA SEKANÁ PEČENĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SEKANÁ / 




INGREDIENCE: 400g hovězího masa bez kostí, 200g vepřového masa bez kostí, 2 žemle, mléko, sůl, 1 vejce, kousek cibule, česnek, mletý pepř, 2 lžíce polohrubé mouky, kousek slaniny, olej, 1 párek, strouhanka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Žemle pokrájíme na plátky, pokropíme mlékem a necháme prosáknout. Hovězí i vepřové maso umeleme, pak umeleme i žemle. Ke směsi přidáme sůl, vejce, drobně nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, pepř, slaninu, nakrájenou na kostičky a vše dobře rozmícháme. Podle potřeby přidáme mouku a strouhanku a opět promícháme. Na navlhčeném prkénku uděláme ze směsi obdélník, podélně doprostřed položíme párek, těsto stočíme do tvaru šišky a spojem dolu položíme na vymaštěný pekáč. Sekanou předpečeme v hodně předehřáté troubě, po chvilce příkon tepla zmírníme, podlijeme trochou vody a pečeme, přitom jí poléváme vypečenou šťávou a podléváme vodou. Příloha bramborový salát.



FRANTOVA SEKANÁ PEČENĚ FRANTOVA SEKANÁ PEČENĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,92 | Hodnotilo: 484 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz