SALÁT Z DUŠENÉHO OVOCE

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SALÁTY / 




INGREDIENCE: 500 g ovoce, 4 lžíce pískového cukru, 4 lžíce vody, 2 lžíce citrónové šťávy, l kelímek zakysané smetany

POSTUP PŘÍPRAVY: Ovoce vypeckujeme, očistíme a větší kusy nakrájíme na kostky. Podlijeme je vodou, posypeme cukrem a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Pak ovoce sejmeme z ohně, necháme vychladit, pokapeme citrónovou šťávou, podle potřeby dochutíme, například jablka skořicí, ananas zakapeme rumem, broskve a meruňky pomerančovou šťávou a některé druhy přisladíme. Vychladlé ovoce rozdělíme do misek, přilijeme i šťávu z dušení a povrch ozdobíme mírně oslazenou Zakysanou smetanou.



SALÁT Z DUŠENÉHO OVOCE SALÁT Z DUŠENÉHO OVOCE



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,81 | Hodnotilo: 756 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz