PESTRÝ ZELNÝ SALÁT.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SALÁTY / 




INGREDIENCE: 200g sterilovaného zelí v sladkokyselém nálevu, 2 lžíce octa, 3 lžíce oleje, lžička cukru, 2 lžíce spařených rozinek, 1 křehké jablko a 1 pomeranč.

POSTUP PŘÍPRAVY: Zelí překrájíme, dáme do mísy, přidáme ocet, olej, cukr, rozinky, na kostičky nakrájené jablko, na plátky nakrájený pomeranč a lehce promícháme. Hotový salát upravíme do hlubší skleněné misky a ozdobíme dílky pomeranče nebo grapefruitu. Podáváme k studené pečené drůbeži, k paštice z králíka, k pečenému srnčímu hřbetu, k pečenému bažantu a podobně.



PESTRÝ  ZELNÝ  SALÁT. PESTRÝ  ZELNÝ  SALÁT.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,87 | Hodnotilo: 410 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz