KAVKAZSKÝ SALÁT.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SALÁTY / 




INGREDIENCE: 120 g studeného vařeného hovězího nebo jehněčího masa, 2 velké brambory, 250 g hrášku, 2 karotky, l okurka, 2 vejce, lžíce oleje, 2 sladká jablka, 1L dl kyselé smetany, 2 lžíce majonézy, 2-3 snítky kopru, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Brambory, karotku a hrášek uvaříme odděleně doměkka a necháme vychladnout. Oloupanou okurku, brambory, karotku a oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, přidáme okapaný hrášek, na kostičky nakrájené maso a na proužky nakrájenou vychladlou omeletu připravenou ze 2 vajec, zalijeme směsí smetany, majonézy, soli a pepře a lehce promícháme. Salát dobře vychladíme a před podáváním posypeme jemně nakrájeným koprem.

KAVKAZSKÝ SALÁT. KAVKAZSKÝ SALÁT.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,75 | Hodnotilo: 607 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz