RIZOTO SICILSKÉ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RÝŽE / 




INGREDIENCE: 20 g cibule, 4 lžíce oleje, 200 g drůbežího masa, 100 g drůbežích jater,
250 g rýže, 1 lžička sladké papriky sůl, vývar, 100 g zeleného hrášku, 100 g mrkve,
100 g strouhaného čedaru, 1 lžíce petrželky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na malé kousky nakrájené drůbeží maso z játra, dobře je opečeme, přidáme přebranou propláchnutou rýži, papriku, sůl, zalijeme vývarem, zamícháme a přivedeme do varu. Nakonec přidáme zelený hrášek a drobné nakrájenou mrkev a dusíme doměkka. Rizoto podáváme posypané strouhaným sýrem a sekanou petrželkou.



RIZOTO SICILSKÉ. RIZOTO SICILSKÉ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,01 | Hodnotilo: 659 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz