RIZOTO S PÓRKEM A ARAŠÍDY

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RÝŽE / 




INGREDIENCE: 200 g rýže, sůl, 2-3 pórky, 3 lžíce oleje, I00 g solených arašídů, kari koření, mletý zázvor, kečup a tvrdý sýr na ozdobení.

POSTUP PŘÍPRAVY: Propláchnutou rýži solíme, zalijeme odměřeným množstvím vody a uvaříme doměkka. Mezitím očištěny pórek nakrájíme na kolečka a na oleji necháme zesklovatět. Vmícháme arašídy, koření a osmahneme. Do tohoto základu lehce vmícháme vařenou rýži. Naběračkou namočenou v horké vodě tvarujeme na talíře kopečky rýže, které zdobíme kečupem a posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem. Obložíme zeleninou.



RIZOTO S PÓRKEM A ARAŠÍDY RIZOTO S PÓRKEM A ARAŠÍDY



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,82 | Hodnotilo: 845 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz