RIZOTO (allo champagne).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RÝŽE / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Do většího kastrolu dáme 3 plátky másla a drobně nasekanou větší cibuli, kterou necháme zpěnit. Přidáme rýži, zamícháme, aby se zamastila. Zalijeme 2 sklenkami šampaňského, mícháme. Osolíme, přidáme hovězí vývar nebo bujónovou kostku a vodu, postupně po naběračkách, a občas mícháme. Až je rýže uvařená, tj al dente, tj. ne rozvařená, zhasneme, přidáme 2-3 plátky másla, dle chuti trochu pepře a 1/2 sklenky šlehačky, případně dle chuti trochu strouhaného parmazánu. Mícháme. Necháme v kastrolu pod pokličkou asi 3 min. odpočinout a podáváme.

RIZOTO (allo champagne). RIZOTO (allo champagne).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,82 | Hodnotilo: 579 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz