JAPONSKÉ RIZOTO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RÝŽE / 




INGREDIENCE: 2 šálky rýže, 4 šálky horké vody, sůl, 2 lžíce másla, 6 žampionů, 2 pórky, vařené maso z půlky kuřete (nebo slepice), kostka drůbežího bujónu, lžíce sójové omáčky, špetka glutasolu.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rýži propláchneme studenou a následně vařící vodou, vhodíme do kastrole, zalijeme vodou, mírně osolíme a přivedeme k varu. Pak 15 minut dusíme na velmi mírném ohni pod pokličkou. Poté necháme ještě chvíli dojít. Na másle osmahneme nadrobno nakrájený pórek, na plátky nakrájené žampióny, po chvíli přidáme pokrájené drůbeží maso, zalijeme šálkem bujónu z kostky a dusíme, až se tekutina téměř vydusí. Pak ochutíme sójovou omáčkou, glutasolem, vmícháme rýži a podáváme obložené vařenou brokolicí nebo jinou zeleninou.



JAPONSKÉ RIZOTO. JAPONSKÉ RIZOTO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,93 | Hodnotilo: 836 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz