PLZEŇSKÉ SPEJBLOVY BULVY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / PŘEDKRMY / 




INGREDIENCE: 500g mouky hrubé 500g mouky hladké, 1/2 l mléka, 50g sádla, 20g soli, 30g droždí, 2 kg špekáčků, 800g cibule, 30g sladké papriky, 30g kmínu, 60g hrubé soli.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z prosáté mouky, mléka, soli, droždí a sádla vypracujeme hladké, ne moc husté těsto. Necháme dobře vykynout, vyválíme silnější plát a rozkrájíme na stejnoměrné čtverečky. Do středu těchto čtverců klademe oloupané špekáčky, které jsme uprostřed nařízli tak, aby se nám nerozpůlily. Vzniklou mezeru jsme naplnili syrovou, na kolečka nakrájenou cibulí. Ted je ještě posypeme sladkou paprikou, zabalíme do podoby žemle a necháme na plechu řádně vykynout. Před pečením potřeme škrobovou vodou, posypeme hrubou solí, kmínem a do červena upečeme. K tomu Prazdroj:



PLZEŇSKÉ SPEJBLOVY BULVY. PLZEŇSKÉ SPEJBLOVY BULVY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 664 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz