PATIZONOVÁ OMELETA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / PŘEDKRMY / 




INGREDIENCE: 250 g patizonu, 3 bílky, 1/2 žloutku, 1/2 lžičky soli, zelená petrželka, pažitka, kopr, muškátový květ, 20 g másla, 3 lžíce mléka, 3 lžíce hladké mouky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na horkou teflonovou pánev vložíme na nudličky nakrájený, oloupaný a semínek zbavený patizon. Přikryjeme pokličkou a necháme velmi pomalu podusit. Když je poloměkký, zalijeme jej těstíčkem z mouky a vajec, posypeme sekanou zeleninou, muškátovým květem, posolíme a necháme péci na mírném plameni dorůžova. Obrátíme dřevěnou lopatkou a upečeme dorůžova z druhé strany. Na hotovou omeletu položíme Plátky másla, necháme rozteči a ihned podáváme, Omeleta je chutná s brambory, bramborovou kaší či pečivem.



PATIZONOVÁ OMELETA PATIZONOVÁ OMELETA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,89 | Hodnotilo: 782 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz