OMELETKY PO LORENTINSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / PŘEDKRMY / 




INGREDIENCE: 30g másla, 150g špenátu, 50g sýra, 30g rajčatového protlaku, 15 cl šťávy z pečeně.

Příprava palačinek: Z vajec, hladké mouky a mléka s trochou soli se připraví jemné těstíčko, ze kterého se na másle upečou tenké omeletky - palačinky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Tenké slané palačinky (3 kusy) se potřou nebo naplní směsí smaženého, jemně umletého, na másle podušeného špenátu, promíchaného s tvrdým strouhaným sýrem. Naplněné omeletky se v polovině přeloží nebo stočí a vkusně naskládají do máslem vymazané zapékací misky. Pak se přeliji šťávou z pečeně ochucenou rajčatovým protlakem, posypou strouhaným sýrem á nechají zapéci.



OMELETKY PO LORENTINSKU. OMELETKY PO LORENTINSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,87 | Hodnotilo: 574 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz