CHLEBÍČKY S PAŠTIKOU (po Toskánsku)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / PŘEDKRMY / 




INGREDIENCE: Veka, nebo bílý chleba, nakrájená na plátky, 100g vepřového nebo telecího masa, jedny nebo dvoje kuřecí játra, 100 g vepřových nebo hovězích jater, cappari, šalvěj, petrželka, cibule, česnek, 2 sklenky suchého bílého vína, 1dl hovězího vývaru nebo vody a1/2 bujónové kostky, sůl, sklenice oliv, oleje.

POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájíme na kostičky maso a játra. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme česnek a necháme zpěnit. Přidáme nakrájené maso a játra. Necháme chvíli smažit. Osolíme, přidáme cappari, šalvěj, petrželku. Podlijeme vínem. Když se víno vypaří, přilijeme případně trochu hovězího vývaru a necháme dusit asi půl hodiny. Pak směs rozmixujeme ponorným mixerem, až vznikne jemná paštika. Plátky veky nebo bílého chleba opražíme a namažeme připravenou směsí.



CHLEBÍČKY S PAŠTIKOU (po Toskánsku) CHLEBÍČKY S PAŠTIKOU (po Toskánsku)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,90 | Hodnotilo: 569 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz