BERNSKÉ VUŘTY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / PŘEDKRMY / 




INGREDIENCE: 8 vuřtů, 250g ementálu, 200g anglické slaniny, olej na opékání. POSTUP PŘÍPRAVY: Vuřty nakrojíme po délce (konce však nedokrojíme). Do vzniklých zářezů vsuneme proužky sýra. Vuřty ovineme plátkem slaniny, jejíž konce připíchneme párátky. Zvolna opékáme na trošce oleje na pánvičce. Dbáme, aby vuřty byly dostatečně propečené, ale aby se přitom sýr příliš neroztekl.

BERNSKÉ VUŘTY. BERNSKÉ VUŘTY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,85 | Hodnotilo: 550 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz