POLÉVKA Z ČERVENÉ ŘEPY

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / 




INGREDIENCE: 2 středně velké bulvy červené řepy, 500g hovězího hrudí, svazek kořenové zeleniny 2 lžíce cukru, 1 bílý jogurt, ocet, sůl, pepř, kmín, 2 bobkové listy. POSTUP PŘÍPRAVY: Červenou řepu důkladně omyjeme a ve slupce ji s kmínem a solí doměkka uvaříme. Pak ji prochladlou oloupeme a nahrubo nastrouháme. Přidáme k ní 2-3 lžíce octa, prosypeme ji cukrem a přiklopenou dáme do chladna odležet. Z hovězího hrudí a kořenové zeleniny uvaříme silný vývar. Měkké maso a zeleninu rozkrájíme na tenké proužky vývar procedíme (aby v něm nezůstaly úlomky kostí) ,a dáme do něho odleženou červenou řepu, Polévku krátce povaříme, podle chuti okořeníme a vložíme do ní vařenou nakrájenou zeleninu a maso. jogurt podáváme zvlášť.

POLÉVKA Z ČERVENÉ ŘEPY POLÉVKA Z ČERVENÉ ŘEPY



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1120 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz