TATARSKÁ OMÁČKA II

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / OMÁČKY / 




INGREDIENCE: 1/4 l majolky nebo 2 žloutky, 2 dl oleje, l bílý jogurt, lžíce citrónové šťávy nebo octa, sůl, pepř, l cibule, l lžíce kaparů nebo 2 až 3 sladkokyselé okurky, po lžíci jemně nasekané petrželky a pažitky, l lžíce hořčice.

POSTUP PŘÍPRAVY: Použijeme buď kupovanou majolku, nebo ze žloutků, oleje, hořčice, citrónové šťávy, soli a pepře umixujeme majonézu. Pak ji dochutíme jemně nakrájenou cibulí, nasekanými kapary nebo okurkami, petrželkou, pažitkou a lžící hořčice. Vše musí být jemně nasekané, aby byla omáčka hladká, ale nepříliš hustá. Takto připravenou tatarskou omáčku můžeme ještě zlehčit kelímkem bílého jogurtu nebo menším kelímkem zakysané smetany.



TATARSKÁ OMÁČKA II TATARSKÁ OMÁČKA II



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,82 | Hodnotilo: 859 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz