ŠVÉDSKÁ OMÁČKA I

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / OMÁČKY / 




INGREDIENCE: 200 g majolky, 4 vrchovaté lžíce dobře ušlehané šlehačky, l pečené jablko, 2 lžíce nakyslého bílého vína, l lžíce citrónové šťávy, l lžíce nastrouhaného křenu, l lžička worcesterské omáčky, sůl, cukr.

POSTUP PŘÍPRAVY: Majonézu vložíme do misky, zředíme ji vínem a citrónovou šťávou, přidáme dřeň z pečeného jablka, křen, dochutíme cukrem a solí, nakonec zlehčíme dohusta ušlehanou neslazenou šlehačkou. Švédskou omáčku podáváme k vařenému hovězímu masu nebo
k pečenému vepřovému či telecímu masu na studeno.



ŠVÉDSKÁ OMÁČKA I ŠVÉDSKÁ OMÁČKA I



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,92 | Hodnotilo: 636 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz