PROVENSLÁNSKÁ OMÁČKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / OMÁČKY / 




INGREDIENCE. 1 vejce vařené natvrdo, 1 sterilovaná okurka, 2 stroužky česneku, 2 Ižíce kečupu, 3 Ižíce zakysané smetany nebo bílého jogurtu, pepř, na špičku nože zázvoru, špetka majoránky, sůl; ocet, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vejce okurku a česnek rozstrouháme a promícháme s kořením. Kečup promícháme se smetanou nebo jogurtem, vmícháme olej a směs koření s rozstrouhanými potravinami Promícháme a podle potřeby rozředíme vodou. Dochutíme octem a solí a podáváme.



PROVENSLÁNSKÁ OMÁČKA. PROVENSLÁNSKÁ OMÁČKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,76 | Hodnotilo: 444 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz