PAŽITKOVÁ OMÁČKA I

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / OMÁČKY / 




PAŽITKOVÁ OMÁČKA I. INGREDIENCE: 60 g másla, l cibule, 40 g hladké mouky, 1/2 l vývaru z kostí, několik kuliček pepře, 1/8 l smetany, sůl, 2 lžíce jemně nakrájené pažitky. POSTUP PŘÍPRAVY: Ve dvou třetinách másla zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme a postupně zředíme chladným vývarem. Přidáme pepř a dobře povaříme. Potom přidáme smetanu, krátce povaříme, omáčku přisolíme, přidáme jemně nakrájenou pažitku a ještě necháme přejít varem. Nakonec omáčku zjemníme zbylým máslem. Před přidáním smetaný můžeme omáčku procedit, aby v ní nezůstaly nerozvařené kousky cibule. Podáváme k vařenému hovězímu masu.

PAŽITKOVÁ OMÁČKA I PAŽITKOVÁ OMÁČKA I



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 574 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz