KAPAROVÁ BÍLÁ OMÁČKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / OMÁČKY / 




INGREDIENCE. 100g másla, trochu mouky, 1/4 l hovězí polévky, 1/8l bílého vína, citrónová kůra, 2 lžíce kaparů, citrónová šťáva 2 žloutky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme ji hovězí polévkou, přidáme skleničku bílého vína, kousek citrónové kůry, osolíme a necháme vařit. Po chvíli ji zakapeme citrónovou šťávou, odměříme do ní 2 lžičky kaparů a.necháme dál vařit. Nakonec zakvedláme do omáčky 2 žloutky a necháme ji stát na teplém místě. Hodí se k telecímu a drůbeži.



KAPAROVÁ BÍLÁ OMÁČKA. KAPAROVÁ BÍLÁ OMÁČKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,08 | Hodnotilo: 368 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz