HOUBOVÁ OMÁČKA II

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / OMÁČKY / 




INGREDIENCE: 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, 1 velká cibule, 200 g žampionů nebo jiných čerstvých hub, 1/2 l vývaru z masoxu, 1 kelímek zakysané smetany, petrželka, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme velmi jemně nakrájenou cibuli a dožluta ji opékáme. Pak přidáme mouku a usmažíme světlou cibulovou jíšku. Zalijeme ji vývarem, přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony nebo jiné houby, přivedeme k varu a vaříme asi 30 minut. Vařenou omáčku dochutíme smetanou, petrželkou a podle potřeby ji přisolíme. Můžeme ji rozmixovat, ale není to nutné. Omáčku podáváme k vařeným masům různých druhů.



HOUBOVÁ OMÁČKA II HOUBOVÁ OMÁČKA II



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,81 | Hodnotilo: 556 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz